Introduktion

Mitt namn är Helin för alla som hittat hit!
Jag skulle nog säga att jag för det mesta dels blivit och blir igenkänd som en handbollstjej, handbollen i sig har varit ett stort intresse under mina år på denna planet och fortfarande är.
Men…
Utöver det så har jag alltid haft intresse för att skriva och uttrycka mig i texter.
Sedan 2012 har jag haft en annan blogg, eller jag skulle nästan kunna kalla det för dagbok. Där jag tillsammans med mina känslor och tankar uttryckt mig för att lätta på hjärtat om olika typer av ämnen som både förekommit och förekommer i dagens samhälle men även väldigt många funderingar som jag aldrig riktigt fått svar på.

Desto mer jag skrev och kom in i skrivandet så insåg jag även att man genom sina texter  (iallafall jag) inte alltid behövde/behöver komma fram till något. Självklart är det även olika från ämne till ämne i och med att man i vissa fall vill visa vart man står i någon fråga.
Jag kom fram till att poängen med texterna inte alltid behövde vara det alldeles exklusiva avslutet, utan poängen för mig var själva åsikterna och funderingarna i sig….  (alltså “vägen fram ”)
- Det är vi ganska bekanta med i idrottsvärlden – Vägen till målet – Hur gjorde du det? – Vad gjorde du? – Vad tänkte du? – Ja ni förstår  nog likheten -
…. och framförallt varje ny textrad som bara dök upp i skallen och skapade ännu fler rader. Jag tycker att det är rätt fantastiskt att kunna uttrycka sig eftersom man lär sig att känna sig själv, man känner samhörighet med andra samtidigt att man kan hjälpa någon annan.
Trots de positiva så kan vi inte komma undan det negativa. Ett mynt har två sidor som man brukar säga. Att uttrycka sig har sina bakslag också, men jag tänker inte gå in på det nu utan låta det vara så länge.

Ja, detta var mitt första inlägg. KUL känner jag! Nu återstår de bara att se när nästa text publiceras!
Kram kram :-)

 

Allmänt | | Kommentera |
Upp